اکونومیست: احتمالا شمار شهدای جنگ غزه ۱۰۹ هزار نفر باشد اعضای فراکسیون مستقلین مجلس با رئیس‌جمهور دیدار خواهند کرد روایت یک دیدار | اشرف گرامی از دومین تجربه حضورش به عنوان یکی از نمایندگان جامعه کارگری نزد مقام معظم رهبری می‌گوید تاکنون ۱۵۰۰ فلسطینی در جنگ غزه بینایی خود را از دست داده‌اند معرفی وزیر اقتصاد به مجلس به تعویق افتاد ترکیه برای میزبانی مذاکرات صلح اوکراین اعلام آمادگی کرد استقبال رسمی عارف از نخست وزیر ازبکستان در تهران (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد خدمت‌رسانی نقطه قوت نظام اسلامی است | نقش تحسین برانگیز هلال‌احمر در کنترل حادثه بندر شهید رجایی وزیر ارتباطات: سرعت ۵۰۰ مگابیت در ثانیهٔ اینترنت همراه فراگیر خواهد شد عراقچی به عمان سفر کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ساعت برگزاری دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب طرح دوفوریتی فوق‌العاده خاص برای شهرداری‌ها و کارکنان اجرایی کشور + فیلم ادامه تنش قاهره و تل‌آویو بر سر غزه | مصر تعیین سفیر جدید برای تل‌آویو را به تعویق انداخت تشدید تدابیر امنیتی در بغداد پیش از برگزاری اجلاس سران عرب مخالفت محمود عباس با مدیریت غزه توسط آمریکا وزیر خارجه: از هیچ کوششی جهت کاهش تنش میان کشور‌های همسایه دریغ نمی‌کنیم استقبال ترامپ از پیشنهاد پوتین برای مذاکره مستقیم با کی‌یف قالیباف: باید برای اثبات کارایی و کارآمدی دین، در اداره جامعه بکوشیم آخرین اخبار از دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) «سیدعلی مدنی‌زاده» برای تصدی پست وزارت اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود+بیوگرافی و سوابق بیانیه مشترک اوکراین و اتحادیه اروپا | آتش‌بس بی‌قیدوشرط با روسیه تظاهرات در تل‌آویو با درخواست توقف جنگ و بازگرداندن فوری اسرا ابراز نگرانی یونیسف: طرح اسرائیل برای امدادرسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است هند، پاکستان را به نقض آتش‌بس متهم کرد لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم عراقچی: بر حق خود برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای به شمول غنی‌سازی اصرار داریم عراقچی وارد قطر شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شمخانی: محدودیتی برای تقویت و گسترش مناسبات با همسایگان نداریم

  • کد خبر: ۱۵۶۴۷۵
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۳
شمخانی: محدودیتی برای تقویت و گسترش مناسبات با همسایگان نداریم
دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار با محمد بن عبدالعزیز الخلیفی وزیر مشاور در امور خارجی قطر گفت: هیچ محدودیتی برای تقویت و گسترش مناسبات با همسایگان قائل نیستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد بن عبدالعزیز الخلیفی وزیر مشاور در امور خارجی قطر که به تهران سفر کرده است عصر امروز با دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و پیرامون روابط دو جانبه و منطقه‌ای باوی گفتگو کرد.

شمخانی در این دیدار با اشاره به سطح و کیفیت مناسب روابط دو کشور در حوزه‌های مختلف اظهارداشت: لازم است با رفع موانع موجود، سطح همکاری‌های تجاری و بازرگانی و همچنین فعالیت‌های مشترک در زمینه اجرای پروژه‌های زیر ساختی، متناسب با تعاملات سیاسی دو کشور ارتقا یابد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی اظهار داشت: در چارچوب راهبرد دیپلماسی همسایگی که در دولت جناب آقای رئیسی پیگیری می‌شود، توسعه همکاری‌های همه جانبه با کشور‌های همسایه اولویت اصلی ایران در روابط خارجی بوده و ما قائل به هیچگونه محدودیتی در این زمینه نیستیم.

وی با قدردانی از تلاش مؤثر امیر قطر و دولت این کشور و همکاری با جمهوری اسلامی ایران در زمینه پیشبرد پرونده‌های منطقه‌ای و بین المللی افزود: روابط برادرانه و سازنده تهران و دوحه می‌تواند به عنوان الگویی قابل تعمیم در مناسبات با سایر کشور‌های منطقه مورد استفاده قرار گیرد.

شمخانی در پایان گفت: برخی کشور‌های فرامنطقه‌ای با سو استفاده از رخداد‌های مشکوک بدنبال ایجاد سوءتفاهم در روابط میان ایران و قطر هستند که لازم است دو کشور با هوشیاری کامل با این روند مقابله کنند.

محمد بن عبدالعزیز الخلیفی وزیر مشاور در امور خارجی قطر نیز در ابتدای این ملاقات با ابراز خرسندی نسبت به توافق ایران و عربستان سعودی برای عادی سازی روابط، این اقدام را گامی مهم در افزایش ثبات و امنیت در منطقه عنوان کرد.

وی با بیان اینکه توسعه مناسبات همه جانبه با ایران در ردیف اولویت‌های سیاست خارجی قطر است، تاکید کرد: افزایش حجم همکاری‌های تجاری و تسریع در اجرای پروژه‌های زیر ساختی از اصلی‌ترین محور‌هایی است که باید با تلاش مشترک دو کشور به موتور محرکه مراودات اقتصادی تهران - دوحه تبدیل شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->